20 February 2009

death to infadels!

La inceputul anului 2009, Gigi Becali l-a dat afara pe unul dintre secunzii lui Dorinel Munteanu, Yuksel Yesilova, pentru ca este musulman si ca ar putea aduce ghinion echipei ros-albastre.

3 comments:

Anonymous said...

دا، دا ل-ا دات ىِRădoi, رادُي يمِديات،. بانول ِ ُثهيول لوي اللاه.ا

Immortal Ping said...

in traducere: da, l-a dat Radoi Rade Aimidiat. Thul Banol Louis Lallah. A


sens deloc lamuriri asteptam, efendi

Anonymous said...

e mîna mea murdară de cîine infidel, altfel nu-mi explic. trebuia să fie ceva cu Rădoi, Al Hilal și Allah, dar acum s-a fîsîit.
Sau sînt agenții lui Gigi la butoane și zdrențuiesc hahalerisme din astea de replici, care este ele anti. Oricum, follow-up:

”Cătălin Ciubotă, avocatul grupării din Ghencea, a anunțat că va depune o plângere la poliție și la Parchet în numele antrenorului secund Massimo Pedrazzini, care îl acuză pe turc că l-a calomniat. Într-un interviu acordat cotidianului „ProSport” acum o lună, Yesilova a dezvăluit că Pedrazzini ar fi spionul care-i „toarnă” tot ce se întâmplă în vestiar lui Gigi Becali și că se comportă ca un cățeluș.

„Eu am redactat deja plângerea, dar am așteptat ca Pedrazzini să se întoarcă din cantonament, ca să o semneze chiar el, și o voi depune la instanțele competente, la poliție, la Parchet... Plângerea a fost făcută pentru calomnie. Pe Massimo l-a deranjat că a fost numit spionul din vestiar și că a fost asemănat cu un câine”, a declarat ieri Cătălin Ciubotă, avocatul clubului din Ghencea. ” evz