29 October 2010

say uh, la la

In urma cu ceva timp, termitele de partid din Galați erau așteptate la Complexul Pibunni din Pădurea Gârboavele, ca să mănînce și să bea pînă la refuz, cu ocazia Târgului de Toamnă, zis și Ziua Recoltei.

De la Consiliul Județului, de la Primărie, Prefectură, Ecosal, Transurb, Apaterm, Apă Canal, Zona Liberă, Administrația Piețelor și multe alte instituții aflate, sanchi, în slujba cetățenilor au plecat vineri, înainte de prînz, zeci de mașini către Gârboavele.

Funcționarii aveau de chefuit, de halit piftele și ras carafe de vin, căci doar nu erau să se amestece printre fraierii care stăteau la coadă la cartofi în Piața Centrală, ca și cum de mîine ar dispărea cartofii de pe lumea asta.

Și mi-au mai spus niște domni bine intenționați care au fost la izmeneala de la Gârboavele că nen-tu Ionel Borcea le-a pus la dispoziție băieților înfierbîntați de alcool cîteva camere din complexul lui de la Pibunni, unde să poată și oamenii să se simte bine, să facă sex pe fugă.

Am aflat și cîteva nume de femei care au strîns cearceaful sub cur cu această ocazie, dar nu mă lasă inima să le dau numele la ziar, căci sînt femei mai mult sau mai puțin măritate și le-aș nenoroci căsnicia

there's more where that came from

No comments: