04 September 2009

daca vibratiile sunt 50%, australia are un 23 deosebit de Sf. Ilie

Inca nu este alerta. Noaptea aceasta va fi una care nu va va pune vietiile in pericol. Dl Istrate crede (asta daca se vor mentine vibratiile pana maine) ca este posibil sa se intample ceva incepand cu data de 6.

Daca vibratiile vor ramane la acelasi nivel pana maine , SLI isi va modifica culoarea.

Pentru cei care se intreaba ce mai urmeaza … pai este simplu : ALERTA , care va avea la baza acel “bang” (care anunta iminenta producerii unui eveniment). Daca alerta nu este emisa, inseamna ca viata dvs nu este pusa in pericol. De asemenea ramane in picioare cele 50% pentru ca un eveniment sa se produca in Romania si 50% in alta tara.

Australia noaptea. Vad de la distanta, de pe apa, blocurile inalte unui oras . La etaje luminile sunt aprinse. In port are loc un eveniment deosebit. (ceva negativ)

O voce anunta numarul 23. E ca si numarul 20 din iunie a.c. (anul curent). Plin de radiatii luminoase. Nu este ca numarul 20 de Sf Ilie. Tot acum apar numerele : 20, 21, 22 si 23 in legatura cu cutremurul.

[Thx Baciu]

Completare la mesajul din 16.08.09 (primul): Langa capacul care acopera canulul se afla un glonte cu doua capete si-l vad pe Traian Basescu.

4 comments:

psalmplasma said...

dude, no.

Immortal Ping said...

mantrele paranoide au un farmec inimitabil, dude.

psalmplasma said...

au au au, da' parca nu mai au de la o vreme'ncoa.

Victor Plastic said...

il vezi N_vidia?