07 April 2009

Gigi Gigi Lama sabachthani?


© Gandul

7 comments:

psalmplasma said...

si asa s'a infaptuit martirizarea lu' gigi.
sa vezi de n'o iesi asta presedinte.

Strangelove said...

Adus pentru judecarea recursului la mandatul de arestare de 29 de zile emis vineri, Becali nu s-a putut abţine de la o “aroganţă”. S-a urcat cu picioarele pe banca acuzaţilor, pentru a-şi evalua galeria: “Ia să vedem cine a venit să mă susţină?”

Strangelove said...

In fata scarilor Tribunalului Bucuresti, un grup de femei intra in transa. Cad in genunchi si rostesc o rugaciune pentru Becali. Una din femei, rosie la fata si cu spume la gura, urla frenetic: “Becali nevinovat! Becali presedinte! Becali, Becali...”. In toiul delirului, femeia lesina si pica la baza scarilor care duc spre sala unde se judeca cererea de eliberare a miliardarului din Pipera. “Uite, isi da duhul pentru pe Becali”, striga o alta femeie. Dupa ce isi revine din lesin, femeia explica atasamentul ei pentru Becali: “Eu mor de foame. Mi-a dat de mancare. Eu am mancat doar paine azi. Becali, Becali... Sa il elibereze!”

dj plan b said...

ah, ma simt ca intr-un roman rusesc de secol 19:

"Eu mor de foame. Mi-a dat de mancare. Eu am mancat doar paine azi. Becali, Becali...Sa il elibereze!"-spuse, Anna Karenina aruncandu-se peste sinele Transsiberianului.

Ce bine suna, totusi, delirul.

psalmplasma said...

bai, sa'mi fie cu iertare, o sa sune prost, nesimtit si arogant, da'mi dau seama ca am evadat la fix.

calu said...

bullshit my son!
si da, suna exact cum ai fi crezut.

Idioterne said...

stiti de faza cu " free gigi", nu? de unde a pornit si ce insemna de fapt... :) am ras cu lacrimi, i-au luat un interviu tipului cu bannerul...