03 April 2009

Cele 29 de zile de aur ale Romaniei

INCEPAND DE AZI, TEAM CLICKABLE, CEL MAI BUN COLECTIV DE SURFING, ULUIALA SI JUSTITIE CIBERNETICA, SARBATORESTE ARESTAREA CELUI MAI CIOBAN DINTRE TELEVIZATII EXCESIVI AI ROMANIEI.

9 comments:

utopic said...

U R A !

Anonymous said...

Am vazut ca au aparut masini prin oras care au lipite pe geam hartii cu Gigi Free =))

Strangelove said...

am vazut la stiri ca a fost si un miting de protest cu oameni care aveau pancarde cu "Gigi Free". e halucinant cum ne gasim cele mai dubioase momente ca sa ne exersam spiritul civic.

dj plan b said...

din pacate l-au arestat pentru un motiv nu pentru o cauza.
amara semi-victorie ce va tine 3 zile.

A comentat ceva Muntele Atos?

Immortal Ping said...

e un caz clasic de a alege jumatatea plina. un intangibil tinut macar pt 3 zile la racorica va aborda cu totul altfel viitorul. ganditi-va la nastase, ce e in sufletul lui acum, gandindu-se ca ar putea fi urmatorul exemplu de dat. da, din pacate nu avem justitia capabila sa instrumenteze corect si capabil injustitia. asa ca in numele binelui superior cred ca e oarecum ok sa se faca niste ocoliri/derapaje legale pt a se impune un mesaj de "atentie, asa nu mai merge". frica functioneaza la toate nivelurile.
revenind la free gigi, prostia este realmente universala, ieri ascultam pe BBC vocea strazii la Londra, iar vocea strazii spunea "fuck the companies, get the fuck away from your offices, we don't need you, etc etc etc". nimeni nu isi pune problema ca o intalnire G20 inseamna intalnirea celor mai avansate 20 de tari de pe planeta...

psalmplasma said...

pai nu mai pricep.
l'au retinut pana la urma? pentru cat timp?

Gigi Buzereci said...

big magarie. Free Gigi!

Strangelove said...

wait, what?!

Immortal Ping said...

ce sa faca mah??? sper ca zici la caterinca, ca altfel iti iei ban kick si delete