18 February 2009

TLTR-ul acestei luni

vine de la blogul vedeta pe saptamana asta:

A Violin In Space

O povestire de anticipatie despre muzica

"In the world of Fine Arts though, things couldn't be better. Improvements in recording technology and transportation allow those brave of heart to venture into the vastness of the Milky Way in a search for the perfect set of samples to use for their work. We are looking at a revival of galactic disco as the public's number one choice"

Incantator

+ de pe acelasi blog: Matias Aguayo este foarte foarte destept. Who knew? Este poate unul dintre cei mai coerenti comentatori muzicali. Ce surpriza!

6 comments:

Strangelove said...

ah, chiar ca incantator.

Strangelove said...

chiar, sper ca stii cine e heathen audio, nu?

Immortal Ping said...

cica sunt eu totusi

Monique of the Problematique said...

http://www.youtube.com/watch?v=QzTGNIiidbI

dj plan b said...

dar nu precizeaza sursa. daca e scrisa chiar de el e foarte tare si un pic ingrijorator (pt. tenta moralista de la sf.) daca nu, trecem cu vederea si il rugam sa puna dreacu sursele de acum inainte.

bai Strangelove si tot acolo am mai gasit un articol raspuns, daca vrei, la articolul pus de tine despre "the evolution of music" :
http://heathen-audio.blogspot.com/2009/02/music-may-be-inborn.html

Heathen Audio said...

Desi in principal focus-ul blogului este unul muzical, din cand in cand pe site va aparea si cate un eseu de opinie. Acesta va fi publicat ori sub semnatura mea, ori sub semnatura lui dot. Pana acum toate eseurile de pe site au fost mazgalite de manutele mele doua, iar dot a avut un foarte mare aport la forma interviurilor publicate si nu numai. Va multumim foarte mult pentru toata sustinerea acordata si vom incerca sa va gadilam placut simturile si pe viitor.