12 August 2008

CTRL+V.ro


Intrerup sirul posturilor obisnuite ca sa fac aceasta afirmatie, raspunzand intrebarii lansate de Antena 3. Omul a avut curajul de a ii infrunta si a tinut piept cu brio si stapanire de sine muscaturilor stupide venite de la Gadea cel Incult si Valentin Sceleratul.

5 comments:

Anonymous said...

hai frate nu si voi :(

Unknown said...

Hai frate ca e penibil. Cu ce baza il sustineti voi pe pustiul ala drogat care nici de el nu stie? Cine e el sa foloseasca vocabularul ala? Halal

Immortal Ping said...

ia uite ce ctrl+c ctrl+v ca la carte executa dragosh :)

dragosh, iti multumim ca faci ce vrei

Anonymous said...

haha, ce 'hai frate ca e penibil' ? stii vorba aia de cand eram mici, care zice'asa: 'cine zice ala e.' ? in unele cazuri chiar merge la fix. acum spre exemplu. iar cine nu'l cunoaste pe 'pustiul asta' e rugat sa nu'si mai dea cu parerea. sau macar nu pareri de genul asta, pentru ca, vorba ta, e penibil.

Strangelove said...

eu il sustin pe pustiul ala drogat care nici de el nu stie pentru ca maine poimaine s-ar putea sa fiu eu in locul lui.
nu trebuie sa faci ceva anume ca sa intri in gura lui gadea & co, trebuie doar sa fii in dreptul vreunei tinte de-a lor.
maine s-ar putea sa aflu ca n-am voie sa ma pish in picioare la buda personala pentru ca reprezint romania prin toate actiunile mele data fiind activitatea de import-export pe care o desfasor cu firma mea. sa te pishi in picioare presupune ca ai acces direct la suvoiul galben si s-ar putea sa se interpreteze ca doresc sa-mi beau urina.
si culmea, intentionez sa fac asta pe banii romanilor, aceste fiinte sensibile care vibreaza la orice manifestare a frumosului.